Jste zde

Květinové novinky pro krásu a harmonii

Řada ájurvédských horkých nápojů Amalaki na podporu imunity v nové půvabné kombinaci s růží stolistou, indickým lotosem a bylinou shatavari vás zanesou do světa čisté přírody, která je tím pravým umělcem harmonie a krásy.

Základem těchto čistých a 100% přírodních směsí je cenný ájurvédský plod amalaki, který se nejprve pomalu suší za pomocí solární energie a po té rozemele na jemný prášek. Při pravidelném užívání podporuje díky velmi vysokému obsahu vitamínu C imunitní systém, podporuje krvetvorbu, doplňuje železo do krve, dodává energii a je účinným žaludečním tonikem. Navíc se tradičně používá v péči o dobrou kvalitu vlasů a zrakových funkcí.

Amalaki & růže - revitalizační nápoj pro zdravý a mladý vzhled

Ve směsi s růží stolistou, Imunita & krásná pleť a dobrý zrak, je amalaki obohaceno o čistý prášek z květů růže stolisté, jejíž zdravotní účinky jsou známé od Evropy po daleký východ už po tisíciletí. Růžová voda tonizuje pleť a posiluje zdraví očí. Vnitřní užívání snižuje horkost v organismu, v ájurvédské terminologii to znamená, že snižuje zvýšenou pitta dóšu. Ta může mít za následek problematickou pleť a sníženou funkčnost zraku. Vůně růže také posiluje sílu srdce a tiší úzkost.

 

Amalaki & lotos - duševní tonikum pro klidnou mysl

Čistý prášek Amalaki s jemně namletým kořenem lotosu indického, Imunita & duševní pohoda a vyrovnanost, uklidňuje rozrušenou mysl a zlepšuje schopnost se soustředit. V duchovních tradicích je lotos symbolem čistoty, věčnosti a znovuzrození. Jeho růst z bahnité půdy na dně skrze vodu na sluneční záři na vodní hladině také připomíná duchovní cestu vnitřního rozvoje. Pravidelné užívání pomáhá při únavě a podporuje vyrovnanost a duševní pohodu.

 

Amalaki & shatavari - přírodní harmonie pro ženy

Tato přírodní směs Amalaki s namletým kořenem byliny shatavari, Imunita & harmonie pro ženy, podporuje hormonální rovnováhu ženského organismu, podporuje činnost reprodukčních orgánů a příznivě ovlivňuje menstruační cyklus. Kořen shatavari se v ájurvédě používá jako nejúčinnější přípravek pro omlazení a posílení ženské vitality. Pozitivně působí také při psychickém podráždění v přechodném období.   

   

Jak si připravíte chutný nápoj z amalaki?

Pro získání zdravého a chutného nápoje rozmíchejte 1 čajovou lžičku (cca 2 g) jemně namleté směsi ve 250 ml teplé vody a přidejte med podle chuti. Z jednoho balení (100 g) připravíte 50 šálků horkého nápoje. Směs lze také přidat do smoothies a čerstvých šťáv. Naše originální recepty na ájurvédská smoothies z amalaki s růží, lotosem a shatavari si můžete stáhnout

Doporučené produkty

AMALAKI nápoj RŮŽE

Imunita & krásná pleť a dobrý zrak

AMALAKI nápoj RŮŽE
155 Kč
-+

AMALAKI nápoj LOTOS

Imunita & duševní pohoda a vyrovnanost

AMALAKI nápoj LOTOS
155 Kč
-+

AMALAKI nápoj SHATAVARI

Imunita & harmonie pro ženy

AMALAKI nápoj SHATAVARI
155 Kč
-+

Přihlášení k odběru ájurvédského žurnálu a novinek

Údaje vyplněné při této registraci zpracováváme dle podmínek zpracovávání osobních údajů. Z odběru novinek se můžete kdykoliv odhlásit kliknutím na tlačítko odhlásit či aktualizovat svá nastavení ve spodní části e-mailu. Více informací o ochraně osobních údajů naleznete na našich stránkách www.everest-ayurveda.cz.