Dobrý den. S vašimi čaji jsem velmi spokojená. Vyzkoušela jsem jich několik a všechny byly super. Děkuji.
Jsou to dobré čaje.
Příprava
Jednu čajovou lžičku bylinné směsi (cca 2 g) nechte pro aktivní zdravotní účinek 3–5 minut povařit nebo při preventivním užívání přelijte 250 ml vroucí vody a nechte 10 minut vyluhovat.
Doporučené dávkování
2–3 šálky za den
Užívání
Himálajské byliny se tradičně nechávají alespoň 3–5 minut povařit v případě, že je používáme jako prostředek k optimalizaci duševních a tělesných funkcí organismu. Takto připravený odvar má silnější působení, jemnější chuť a příznivě ovlivňuje trávení. Jednotlivé části bylin (květy, plody, semena, stonky, listy, kůra, oddenky a kořeny) jsou cíleně rozemlety na jemné části, aby mohlo dojít k jejich homogennímu promísení, které zaručuje nejkvalitnější účinnost ájurvédských směsí. Pokud čaje používáme jen jako preventivní, podpůrný či povzbuzující prostředek, můžeme nechat byliny pouze vyluhovat.
Pro optimální působení bylinného odvaru pijeme čaje teplé nejlépe ráno před snídaní, během dne jednu hodinu před jídlem a večer před spaním po dobu trvání obnovy kýžených funkcí organismu. Ponechejte týdenní pauzu po spotřebování každého balení.
Specifická chuť každého čaje je součástí terapeutického působení a odpovídá ájurvédským vlastnostem šesti chutí. Proto doporučujeme nepřidávat žádná sladidla.
Další praktické informace o užívání a kombinaci ájurvédských čajů a dalších přípravků naleznete v často kladených otázkách FAQ.
Upozornění: Doplněk stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovávejte na suchém místě do 25°C. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy. Není určeno pro děti do 3 let.
Dostala jsem od kamarádky ájurvédský nápoj na imunitu AMALAKI nápoj SHILAJIT MUMIO a začala jsem ho pravidelně pít každé ráno před snídaní. Ani jsem od něj příliš neočekávala a navíc bylo těžké si zvyknout na dost intenzivní chuť i po přidání trošky medu. Přesto jsem vydržela a pila ho dál. Po měsíci jsem zjistila, že už mám mnohem větší odolnost vůči výkyvům počasí a nachlazení se teď dokážu zbavit za 1 den.
Čaj TULSI jsem dostala od kolegyň z práce k narozeninám, balíček různých druhů, to bylo v pondělí. Ve středu jsem cítila, že na mně leze rýma a škrábání v krku. Čaj jsem si uvařila a musím říct, že úleva byla obrovská. Děkuji
Čaj RANJAKA mi pomáhá na únavu, doplnění železa a celkovou kondici po menstruaci.
Čaj TULSI mi při nachlazení velmi pomohl, již po dvou dnech pití zmizelo škrábání v krku. Nejlepší na něm je jak krásně prohřívá a má vynikající lahodnou chuť! Opravdu doporučuji se jím na zimní měsíce, resp. chřipkové období zásobit!
Dobrý den, používám Vaše čaje již delší dobu a jsem spokojen. Čaje doplňuji ájurvédskými horkými nápoji které jsou skvělé a snadno se připravují. Děkuji.
Můj tchán má cukrovku a píchá si již i inzulin. Dostal od nás darem čaj MAHAPHALA. A i když není alternativě mnoho nakloněn, zajímá se o další balení čaje, neboť mu lékař řekl, že se jeho stav vylepšil..:-)
Piju čaj DALCHINI. Po týdnu pití 3 x denně jsem byla schopná vzít psa a proběhnout s ním rozkvetlou louku, aniž bych si uvědomila, že nějakou alergii vůbec mám. Ukončila jsem proto léčbu na alergologii jako nepotřebnou. Děkuji!
Používám čaj DHATAKI, menstruace je slabší a kratší.
CHYAWANPRASH mne zbavil zácpy, kterou jsem trpěla 14 let!! Již po třech dnech užívání jsem se začala jednou denně vyprazdňovat. Nyní po dvou měsících mám trávení naprosto v pořádku. Také jsem zhubla o 3kg a mizí mi atopický ekzém!
Trpěla jsem na časté vaginální mykózy. Začala jsem pravidelně užívat čaj GAURI a problémy zmizely. Když se mi jednou za nějaké období stane, že cítím počínající příznaky mykózy, okamžitě začnu užívat tento čaj a problémy ustanou. Moc děkuji
Dokumentární film o domově nejstaršího lékařského systému na úpatí Himálaje odhalující nadčasovost vnitřního poznání dávných mudrců Indie
Dokument vás zanese od impozantních štítů Himálaje a každodenního života v jeho údolích, až k posvátným chrámům v Káthmándú a královským palácům v indickém Rádžasthánu. Nechte se přenést do bohatého lůna přírody a vědomostí, které formovaly poznání a kulturu indického subkontinentu.