Zažívání & chuť k jídlu

Ájurvédský čaj GUDUCHI na zažívání a chuť k jídlu
  • Elettaria cardamomum uklidňuje trávicí ústrojí
  • Glycyrrhiza glabra pomáhá udržovat optimální funkci zažívacího systému
  • Působí příznivě při žaludeční podrážděnosti a obnovuje chuť k jídlu
  • Tinospora cordifolia posiluje imunitní systém organismu
  • Přispívá k harmonickému metabolismu a revitalizaci tělesných tkání

          Doplněk stravy

Authentic AyurvedaPodívejte se na přírodní sběr bylin a ruční výrobu čajů v Nepálu

 

Kategorie: nevolnost, zvracení, překyselení žaludku, pálení žáhy, průjem, střevní chřipka

-+
Cena: 119 Kč
včetně DPH

Dobrý den, trápily mne dlouho střevní křeče doprovázené hlasitým kručením v břiše a žádný z léků mi nepomohl. V ordinaci tradiční medicíny mi byl doporučen čaj GUDUCHI. Po měsíci používání obtíže téměř ustoupily, pokračuji v léčbě.

Jana

Dobrý den. Dostala jsem se k Vašim produktům přes mou kamarádku. Chtěla jsem je vyzkoušet, tak nyní piji čaj na žaludek. Začala jsem se cítit mnohem lépe. Děkuji.

Marta Jakabová

Přečtěte si více o bylině Guduchi - nektaru nesmrtelnosti.

Příprava

Jednu čajovou lžičku bylinné směsi (cca 2 g) nechte pro aktivní zdravotní účinek 3–5 minut povařit nebo při preventivním užívání přelijte 250 ml vroucí vody a nechte 10 minut vyluhovat.

Doporučené dávkování

2–3 šálky za den

Užívání

Himálajské byliny se tradičně nechávají alespoň 3–5 minut povařit v případě, že je používáme jako prostředek k optimalizaci duševních a tělesných funkcí organismu. Takto připravený odvar má silnější působení, jemnější chuť a příznivě ovlivňuje trávení. Jednotlivé části bylin (květy, plody, semena, stonky, listy, kůra, oddenky a kořeny) jsou cíleně rozemlety na jemné části, aby mohlo dojít k jejich homogennímu promísení, které zaručuje nejkvalitnější účinnost ájurvédských směsí. Pokud čaje používáme jen jako preventivní, podpůrný či povzbuzující prostředek, můžeme nechat byliny pouze vyluhovat.

Pro optimální působení bylinného odvaru pijeme čaje teplé nejlépe ráno před snídaní, během dne jednu hodinu před jídlem a večer před spaním po dobu trvání obnovy kýžených funkcí organismu. Ponechejte týdenní pauzu po spotřebování každého balení.

Specifická chuť každého čaje je součástí terapeutického působení a odpovídá ájurvédským vlastnostem šesti chutí. Proto doporučujeme nepřidávat žádná sladidla.

Další praktické informace o užívání a kombinaci ájurvédských čajů a dalších přípravků naleznete v často kladených otázkách FAQ.

Upozornění: Doplněk stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovávejte na suchém místě do 25°C. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy.

Složení

elettaria cardamomum, glycyrrhiza glabra, tinospora cordifolia, cymbopogon citratus

Obsah látek s fyziologickým účinkem v doporučené denní dávce je 4–6 g.

Hmotnost

100 g sypaného čaje

Doporučené produkty

PACHAKA

Odvykání & abstinence

119 Kč
-+

RASAPRASH

Výživa & energie

169 Kč
-+

SHUNTHI

Žaludek & střeva

Ájurvédský čaj SHUNTHI na žaludek a střeva
119 Kč
-+

KHANA

Dobré trávení

119 Kč
-+

TRIPHALA

Detoxikace trávicího traktu

119 Kč
-+

KARAVI

Intolerance & citlivé trávení

119 Kč
-+

CHYAWANPRASH

Zdraví & imunita

195 Kč
-+

AMALAKI plod kardamom

Imunita & zažívání

79 Kč
-+

PAPAYA plod

Vitamín A, C & enzymy  

79 Kč
-+

Tam, kde bydlí ájurvéda

Dokumentární film na DVD

Dokumentární film o domově nejstaršího lékařského systému na úpatí Himálaje odhalující nadčasovost vnitřního poznání dávných mudrců Indie

Dokument vás zanese od impozantních štítů Himálaje a každodenního života v jeho údolích, až k posvátným chrámům v Káthmándú a královským palácům v indickém Rádžasthánu. Nechte se přenést do bohatého lůna přírody a vědomostí, které formovaly poznání a kulturu indického subkontinentu.

Více o filmu